Skip links

Om mig

Mit navn er Inge Herskind, jeg er gift og har tre voksne børn, svigerbørn samt tre små børnebørn.

Jeg er uddannet sygeplejerske og akupunktør, og har over 30 års erfaring fra sygehusvæsen og speciallægeklinikker. Sundhed og forebyggelse har altid haft min store interesse, da jeg er vokset op med en mor med Diabetes type 1. Min barndom var derfor præget af sund kost og livsstil, som jeg har taget med mig videre i livet. Som sygeplejerske har jeg mødt mange syge mennesker, hvis sygdomme har gjort stort indtryk på mig. Jeg ønsker derfor at kunne gøre en forskel for mennesker, som ønsker at optimere deres sundhed på naturlig vis.

I 2019 blev jeg uddannet kostvejleder og sundhedscoach med speciale i Sense.
Antiinflammatorisk kost har fået min opmærksomhed de seneste år, da jeg selv er sluppet af med eksem ved brug af Omega 3. Du kan læse min historie her.

Jeg har klinik i mit hjem i Højbjerg, hvor jeg glæder mig til at tage godt imod dig.

Behandling og konsultation tilbydes efter aftale. Der vil også være mulighed for online konsultation.

Som akupunktør, er jeg medlem af Sundhedsfaglige Akupunktører (SA) og er RAB registreret behandler (Registreret Alternativ Behandler).

Du kan få tilskud til akupunkturbehandling via Sygeforsikringen “danmark” eller via din sundhedsforsikring.

Inge Herskind- jeg er uddannet sygeplejerske, akupunktør og kostvejleder