Skip links

Kostvejledning

Kostens betydning

I løbet af de seneste år har kostens betydning fået en særlig plads i min opmærksomhed, da jeg selv er kommet af med eksem, som jeg har haft siden, jeg var ung.

Dette har givet mig en stor lyst til at hjælpe andre via kostvejldning og kostændring til at blive en sundere udgave af sig selv, hvad enten det drejer sig om at reducere smerter, mindske eksem, få mere energi, opnå vægttab eller blot et ønske om at forebygge livsstilssygdomme og bibeholde den sunde livsstil.

Derfor har jeg valgt at udvide min klinik til også at tilbyde kostvejledning med speciale i Sense og antiinflammatorisk kost.

Vildtfanget laks med lækkert tilbehør kan være en del af kostvejledningen

Individuel plan

Jeg tager altid udgangspunkt i dig som person, så kostvejledningen tilrettelægges efter dine ønsker og mål.

Drejer det sig primært om vægttab, vil Sense være en oplagt mulighed for dig, hvorimod hvis du lider af sygdomme, som kan relateres til inflammation, vil antiinflammatorisk kost være første valg.

Begge dele går dog fint ”hånd i hånd”, så når du starter på at spise efter Sense modellen, vil du også opnå reduktion i en evt. inflammation alene pga. vægttabet. Derfor vil jeg sammen med dig, vælge de principper, som hjælper dig bedst muligt til en bedre livskvalitet.

Smoothie som en del af en sund kost