Skip links

Nedsat immunforsvar

Hvad er et immunforsvar?

Immunforsvaret beskytter kroppen mod infektioner, og er afgørende betydning for, hvordan vores krop afværger sygdom. I perioder med langvarig stress, dårlig ernæring, stort arbejdspres eller psykisk belastning kan vores immunforsvar komme på en prøve.

Hvis immunforsvaret i en periode er meget dårligt, kan der opstå forskellige sygdomme i kroppen som f.eks influenza, forkølelse, blærebetændelse osv. Akupunktur kan medvirke til styrkelse af immunforsvaret, så kroppen igen bliver modstandsdygtig overfor infektioner og andre sygdomme.

Med alderen svækkes vores immunforsvar, så vi lettere bliver modtagelige overfor sygdomme og infektioner. Ved en akupunkturbehandling stimuleres kroppens egne ressourcer, så kroppen igen bliver i stand til selv at bekæmpe infektioner og virus.

Allergi, høfeber og nedsat immunforsvar

Kosttilskud og nedsat immunforsvar

Flere kosttilskud kan styrke kroppens immunforsvar. Det kan være svært at finde frem til hvilket et, der vil være det bedste. Jeg har i klinikken valgt at fokusere på Omega 3, da det er et af de mest veldokumenterede kosttilskud.

Jeg anbefaler Pure Arctic Oil fra Eqology i Norge. Olien er af meget høj kvalitet, 100% naturlig og meget frisk. Den er flydende, men smager eller lugter ikke af fisk.

De fleste mennesker har i dag brug for at supplere kosten med et Omega 3 produkt pga. den industrialiserede kost, men vær opmærksom på, at der er stor forskel på pris, indhold og kvalitet af de fiskeolier, der er på markedet. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl, om det du allerede tager er godt nok.

I klinikken kan du også blive testet for, om du har mangel på Omega 3. Blodtesten sendes til et uvildigt laboratorium i Oslo i Norge (Vitas)

Læs hvorfor en god Omega 3 olie har stor betydning for styrkelse af dit immunforsvar her:

Kosttilskud, især Omega 3 kan styrke kroppens immunforsvar