Skip links

Nedsat immunforsvar

Vores immunforsvar er af afgørende betydning for, hvordan vores krop afværger sygdomme. I perioder med langvarig stress, dårlig ernæring, stort arbejdspres eller psykisk belastning kan vores immunforsvar komme på en prøve.

Hvis immunforsvaret i en periode er meget dårligt, kan der opstå forskellige sygdomme i kroppen som f.eks influenza, forkølelse, blærebetændelse osv. Akupunktur kan medvirke til styrkelse af immunforsvaret, så kroppen igen bliver modstandsdygtig overfor infektioner og andre sygdomme.

Med alderen svækkes immunforsvaret, således at vi bliver mere modtagelige for sygdomme og infektioner. Ved en akupunkturbehandling vil kroppens egne ressourcer blive stimuleret, så kroppen bliver i stand til igen at bekæmpe infektioner og virus.

Akupunktur i skulderen

Kost tilskud og nedsat immunforsvar

Mange kosttilskud kan også styrke kroppens immunforsvar. Det kan være svært at finde frem til hvilket et, der vil være det bedste. Jeg har i klinikken valgt at fokusere på Omega 3, da det er et af de mest veldokumenterede kosttilskud. Vær opmærksom på, at der er meget stor forskel på pris og kvalitet af disse tilskud. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl, om det du allerede tager er godt nok.

En god Omega 3 olie har stor betydning for styrkelse af dit immunforsvar se her:

Akupunktur kan afhjælpe allergi- og høfeber symptomer